overlay

Ruimte, rust & vrijheid!

Ontspannende vakanties in het prachtige Noord-Hollandse Duinreservaat. Klein Hemelrijk, een oase van rust.

visual

Vrijblijvende informatie?

(0251) 292 931


Trekkershut Comfort Plus, Zweeds rood

De Trekkershut is uitermate geschikt voor fietsende of rondreizende vakantiegangers. U hoeft geen eigen kampeermiddelen mee te nemen, maar krijgt toch het kampeergevoel. De Trekkershut is per nacht te boeken en dat maakt een tocht van hut naar hut erg aantrekkelijk. De Trekkershut is volledig ingericht en heeft een keuken, eigen douche en toilet.Standaard heeft de Trekkershut geen dekbed of slaapzak en kussensloop. U kunt bij ons ook het beddengoed huren.

De Trekkershut is bedoeld voor max. 5 personen en zeer geschikt voor kort verblijf. Iedere Trekkershut is dan ook per nacht te boeken. De Groene Koepel geeft advies voor verblijf van maximaal vier nachten in een hut. Wilt u een langer verblijf boek dan de Zweedse Blokhut.

Er wordt van u verwacht de trekkershut schoon achter te laten na uw verblijf. In de trekkers hut zijn schoonmaakmaterialen aanwezig. Indien u de hut niet zelf schoon wilt maken kunnen wij dat voor u doen, de schoonmaak kosten zijn dan 18 euro. Is de hut niet schoon bij aankomst, geef dit dan direct door bij de receptie.